Здравейте, реших да пусна една тема понеже останах потресен от качеството на един продукт, а именно тампони на задните амортисьори "SNR". Закупени от mister-auto. Единия тампон се издъни на 1-вия месец от слагането му, а другия към 10-я дена след него. 2-та тампона са слагани по едно и също време. Това е въпросния тампон, да го имате на предвид, ако пазарите такива неща от там. Иначе имам 2 носача на ТРВ от там и съм много доволен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Некачествени части на фирми
Collapse
X
-
-
Нека се включа и аз,имам опит в тази сфера.Такаа на задните тампони няма лагери,има лагери само на предните тампони заради завиването.Ииии SNR произвежда само лагери всичко останало що е като части и е в кутия на СНР не е СНР,а е пакетаж.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Накрая да не излезе , че майстора те мята по върбите
Питам за детайли, щото съм свалял въпросните тампони и ми е люопитно, какво значи "издъни"
Comment
-
Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщениеНека се включа и аз,имам опит в тази сфера.Такаа на задните тампони няма лагери,има лагери само на предните тампони заради завиването.Ииии SNR произвежда само лагери всичко останало що е като части и е в кутия на СНР не е СНР,а е пакетаж.Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеНакрая да не излезе , че майстора те мята по върбите
Питам за детайли, щото съм свалял въпросните тампони и ми е люопитно, какво значи "издъни". Иначе присъствам на всички ремонти, който се правят по колата ми. Не защото не ми вярвам на майстора, просто обичам да съм запознат с колата си. Даже се включвам където мога.
П.С. "издъни" го приемай като израз за развалена част, дефектна и т.нОтносно лагери има или няма не знам. Това металното, където е в средата на тампона, мисля че за него ми говореше майстора. Че се е деформирал или разбил по някакъв начин.
Last edited by zombiran; d.m.y г., 16:31.
Comment
-
Comment