Известие

Collapse
No announcement yet.

Некачествени части на фирми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Некачествени части на фирми

Здравейте, реших да пусна една тема понеже останах потресен от качеството на един продукт, а именно тампони на задните амортисьори "SNR". Закупени от mister-auto. Единия тампон се издъни на 1-вия месец от слагането му, а другия към 10-я дена след него. 2-та тампона са слагани по едно и също време. Това е въпросния тампон, да го имате на предвид, ако пазарите такива неща от там. Иначе имам 2 носача на ТРВ от там и съм много доволен.

Какво значи издъни ? Малко по-детайлно ?
    ex - 147 16v multijet

Comment

Еми майстора до колкото ми го обясни, ако се било случило на BMW, амортисьора е щял да влезе вътре в купето. Лагера на тампона бил се отлепил, не знам как да го обясня, не съм механик.

Comment

Нека се включа и аз,имам опит в тази сфера.Такаа на задните тампони няма лагери,има лагери само на предните тампони заради завиването.Ииии SNR произвежда само лагери всичко останало що е като части и е в кутия на СНР не е СНР,а е пакетаж.
        Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
        Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Накрая да не излезе , че майстора те мята по върбите

Питам за детайли, щото съм свалял въпросните тампони и ми е люопитно, какво значи "издъни"
          ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
            Нека се включа и аз,имам опит в тази сфера.Такаа на задните тампони няма лагери,има лагери само на предните тампони заради завиването.Ииии SNR произвежда само лагери всичко останало що е като части и е в кутия на СНР не е СНР,а е пакетаж.
            Да ти кажа , на нашите коли и отпред няма лагери на тампоните.
            Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Да за това си прав,но аз говоря общо като автомобили.
              Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
              Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                Накрая да не излезе , че майстора те мята по върбите

Питам за детайли, щото съм свалял въпросните тампони и ми е люопитно, какво значи "издъни"
                Изключено, аз го установих това, че си е заминал. Седнах отзад докато брат ми караше по неравности, имаше голям луфт тампона (направо подскачаше). Отначало си викам "сигурно нещо е забравил да затегне тампона от нея страна, но и това проверихме преди да я разглобим. После като го свалихме се уверихме напълно, че тампона просто си е заминал. След смяната му колата спря да хлопа отзад. Като преди това мислех, че е някоя пластмаса в багажника, където дрънчи така. За няколко дена колата не хлопаше изобщо. След което се случи и от другата страна . Иначе присъствам на всички ремонти, който се правят по колата ми. Не защото не ми вярвам на майстора, просто обичам да съм запознат с колата си. Даже се включвам където мога.

П.С. "издъни" го приемай като израз за развалена част, дефектна и т.н Относно лагери има или няма не знам. Това металното, където е в средата на тампона, мисля че за него ми говореше майстора. Че се е деформирал или разбил по някакъв начин.
                Last edited by zombiran; d.m.y г., 16:31.

Comment

Ми супер, вземи стария тампон и го снимай.
                  ex - 147 16v multijet

Comment

Като сваля този където се разхлопа тези дни ще го снимам.

Comment

Working...
                    X